torsdag 5. mars 2009

En smakebit av Bolivia`s karneval 2009



Sør- Amerika er vell kjent for sine årlige karneval, og gjerne spesielt det verdensberømte karnevalet i Rio i Brasil. Men også her i landet, er karnevalet noe en merker godt lenge i forveien. Samfunnet venter i spenning for hva som venter dem i år, så og si alle butikkene er stengt under karnevalsdagene (lørdag-tirsdag!), busser, taxier og biler smøres på forhånd inn i sorpe/olje for å forhindre skader under karnevalet. Unge og gamle har handlet inn spraybokser, vannballonger, blekk, ulike malingssorter, og diverse "gørr" til krig. 

Me va ein gjeng som vågte oss ned i sentrum, siste karnevaldag, til tross sterke advarsler fra mennesker med ulike erfaringer. Spradende ned i klær me ikkje va redd for, med masse olje i håret (som skulle beskytte mot maling+), blekk og spraybokser i hendene var me klare for det karnevalet i Santa Cruz hadde å by på!

1 kommentar:

  1. Fytti grisen jenter! Dette såg kjempe kjekt ut.. Ser ut så dokke kose dokke i massevis. Men dokke må kje ver vekke så lenge. Begynne å savna dokke en goe del nå :)

    Kos dokke videre. Ver forsiktige, og Guds velsignese!

    SvarSlett