tirsdag 3. februar 2009

Hangliding

Hei!
Nå har vi nettopp reist fra Rio De Janeiro. Det har vært noen hektiske dager, så vi rakk aldri å skrive her. Men nå har vi noen ledige minutter. vi sitter nemlig og venter på en flyplass i Paraguay. Vi skal til Santa Cruz, før vi reiser videre til Argentina.

Rio anbefales!
Selv om det er en utrolig stor by, med en svært myldrende befolkning, har den sin sjarm. Trafikken er noe for seg selv. I trange gater fantes det ikke fartsgrenser, og midt i byen, - der en i Norge ville kjørt i 50, kjørte en her i 80..

Vi sov på Winstor Hotel Florida, - et fem-stjernes hotell. Det var helt fantastisk å kunne sjekke inn og få et rom med air-condition, dusj og toalett igjen:)
Maten her er kjempegod. Hver dag er det frokostbuffé fra 06 til 11, og utover dagen er det

På lørdag var vi på fotballkamp. det var en fantastisk stemning! 3-0 til Fluminence. Mot slutten av kampen dro alle mennene av seg skjorta og danset i regnet. Etter hvert begynte det å lyne og tordne, og alt endte i et virvar av trommelyder, sang og dans. Ganske uvant for oss trauste nordmenn:)

I går prøvde vi hangliding! Det var en uforglemmelig opplevelse. Vi stod opp tidlig, presis 0650, for å rekke frokost og avreise 0800.
Den ble dessverre utsatt gang på gang pga dårlig opppdrift, men kl 1600 fikk vi endelig dratt avgårde.
Hanglidingen foregikk sånn:
Vi fikk hver vår pilot, som skulle styre selve turen. Alt vi skulle gjøre var å løpe sammen med piloten utenfor en rampe, og deretter skulle vi fly noen minutter. Deretter landet vi på myk sand ved havet.
vi skal prøve å oppdatere skikkelig snart:D

Klem Susanne, Hanne Marit, Solveig, Silje og Irene:D

6 kommentarer:

  1. Og utover dagen var det hva? :p

    SvarSlett
  2. Ja til flere bilder!! hehe! Gla i dere, fra sArs ;)

    SvarSlett
  3. Så kjekt med oppdateringer!! Fortell mer om hanglidingen! Koss va det?? Prøvde du Silje? Hørtes fantastisk ut i Rio!! Eg e enige med An(n)bjørg; Ja te flerre bilder!:) Kos dokk videre!
    -Oddrun-

    SvarSlett
  4. versegod her kom mer bilder fra solveig,, :)
    mn det går ein del tregt å legge ut bilder :) så me har kje alltid like god tid, må bare beklage :)

    SvarSlett
  5. Heisann! Eg har kje hatt addresså te bloggen før nå.. Så kjekt!
    Koss hanglidingen va Silje? Det hadde jo våre heilt konge å prøvd.. Ser ud som dåkk va litt heldigere med veret enn oss.. Det ska dåkk ve glad for. Me va jo opp på Kristussatuen me og.. Men me såg ingenting.. hehe.. Så det va litt bomtur..

    Konge med fotballkamp ja! Me va jo og på det ifjor.. Det va kult =) Eg lure på om det va Fluminence så spelte då og.. hm.. e kje heilt sikker.
    Kos dåkk videre!

    - Kari -

    SvarSlett
  6. Hei:)
    nå har me endelig fått lagt ut litt flerne bilder og litt mer om hangglidingen blant annet.
    Ja det va konge i Rio! kunne godt vert der någen ekstra dager!:) eg va jo som nevnt øve i seinere innlegg litt nervøsen for om eg i det heila tatt tørrde å ver med på hanggliding.men det viste seg å ver mye mindre skummmelt enn ka eg forstillte meg! det va bare ein herlige følelse å springe ned rampen, heilt te der ikkje va mer bakke unna oss og sveve øva byen:) nydelige utsikt og kjekk opplevelse.har faktisk både film og bilder fra turen så den kan dokk se når eg komme hjem. ikkje den mest spennande filmen då men..:P
    Kari: ja sjipt at dokk ikkje fekk prøvd,jaja kanskje komme der ein ny mulighet en gang! hehe å ja sjipt med tåke på kristusstatuen kan eg tenke meg..åja, stiligt, vant de når dokk og såg på?:)

    Det e kjekt å høre at dokk følge med på bloggen! Ska prøve å oppdatere og legge ut bilder når det lar seg gjøre:D
    Håpe alt står bra te der hjemma!

    Klem fra Silje!

    SvarSlett