torsdag 22. januar 2009

Hola Amigos!


Hurra for sommer og sol!!


Velkommen til vår nystartede blogg!

Gjennom hele bibelskoleåret har vi gledet oss til noe helt spesielt; reisen til Bolivia. Denne turen har vært en fyrlykt i det fjerne, noe spennende og ukjent som vi ikke helt greier å se for oss.

Nå på søndag vendes altså kursen mot Sør-Amerika. Den første uken skal vi tilbringe i Brasil. Dette kommer til å bli en liten ferie før selve Bolivia-turen. Vi starter i Ilha Grande, en vakker øy uten biltrafikk eller veinett. Der skal vi blant annet reise med båt ut til den Blå- og den Grønne Lagune. Vår reiseleder i Bolivia, misjonæren Jan Tore Olsen, har beskrevet litt av naturen i området rundt Ilha Grande, og stikkord som "krystallklart hav", "28-30 grader" har virkelig oppildnet reisefeberen i oss.
Vi skal også besøke noen av verdens vakreste strender, bl. a Lopes Mendez, Trinidade og Copacapana. Dagene i Brasil vil ellers bli fylt av sunne aktiviteter der bare fantasien setter grenser! Vi har fått tilbud om å prøve hanggliding. Solveig og Silje og Susanne er "gira på" dette.


Dette var bare en rask innledning. Vi kommer til å holde dere der hjemme oppdatert om oppholdet for oss fem jentene fra Fjellheim.





Sett din vei i Herrens hånd og stol på Ham! Han skal gjøre det. (Salme 37,5)

Susanne
Hanne Marit
Solveig
Irene
Silje



Ikke mer kulde, snø og mørketid!!

1 kommentar:

  1. Æ e ikke nervør, æ e opptatt me å brenn Silje sine bilda ........ :-)
    -Irene

    SvarSlett